Dansateljee speelt voor uitverkochte zalen

dansateljee

Sint-Gillis – Dansateljee presenteert op 2 en 3 mei haar tweejaarlijkse show.

“Maandenlang werkte een enthousiast lesgevers- en vrijwilligersteam aan alle voorbereidingen, decors en kostuums. DMA, voluit Dansateljee Movie & Musical Awards, neemt u mee naar de grote film- en musicalklassiekers”, aldus Myriam Macharis van Dansateljee.

“Driehonderd dansers uit alle leeftijdscategorieën geven het beste van zichzelf in drie voorstellingen, op zaterdag om 14.30 en 19.30 uur en een op zondag om 14.30 uur. Voor dit spektakel wordt de sporthal van Sint-Gillis omgetoverd tot een schouwburg met gala-allure. Meer dan 1400 tickets vlogen al de deur uit. De voorstellingen zijn nagenoeg uitverkocht.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord