Search

Legermakkers zien elkaar terug

legermakkers

legermakkers
Dendermonde – Dendermondenaar Roger Van der Veken startte op 3 mei 1965 zijn verplichte legerdienst. Vijftig jaar later – dag op dag – nodigde hij zijn legermakkers van toen uit voor een bezoek aan Dendermonde.

“Na een week Turnhout verhuisde ik naar Spich in Duitsland waar ik een groep toffe vrienden leerde kennen. Wij zaten in het peloton verkenners van de 1° Cyclisten en kwamen uit alle streken van het Vlaamse land”, laat hij weten.

“Op 3 mei 2015 vierden we ons gouden jubileum en voor deze gelegenheid had ik mijn oude makkers uitgenodigd voor een bezoek aan mijn geboortestad Dendermonde. Na een rondleiding door een gids van de toeristische dienst en een perfecte maaltijd konden we nog bijpraten in een zaak op de Grote Markt van Dendermonde.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie