Rik De Geyter concerteert op 18 juni

rik de geyter

Dendermonde – De Dendermondse klarinettist Rik De Geyter maakt sinds een paar jaar deel uit van het Symfonieorkest van Trondheim in Noorwegen. In juni 2013 hadden we onder meer daarover een gesprek met hem.

Samen met een paar Noorse collega’s op viool, altviool en cello vormt hij het Trondheim Quintet. Dit ensemble speelt op donderdag 18 juni om 20 uur in de kerk van Sint-Gillis-binnen (Heldenplein) een concert met kamermuziekwerken van Brahms, Webern, Crusell en Keuris.

Kaarten kosten in voorverkoop 14 euro, aan de kassa 16 euro. Bestellen kan via dendermonde.davidsfonds@gmail.com.

Een avond voor muzikale fijnproevers.

(foto: archief)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord