Zoek

Lebbeke fietst voor Kom op tegen Kanker

kom op tegen kanker

kom op tegen kanker
Lebbeke – Ook Lebbeke doet van 14 tot 17 mei mee aan de 1.000 kilometer van ‘Kom op tegen Kanker’. Lebbeke Bruist neemt liefst met twee teams deel aan de actie.

“Samen met duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker. En dat vier dagen lang! Dat is de 1.000 kilometer van Kom op tegen Kanker”, aldus Renaat Moeyersoon.

“Het Hemelvaartweekend is al enkele jaren 1.000 kilometerweekend. De totale afstand wordt onderverdeeld in acht etappes van 125 kilometer, dus twee etappes per dag. Die etappes worden gereden in peloton, en telkens rijdt één lid van het team een etappe. Elk team bestaat uit maximum acht fietsers.”

De netto-opbrengst van de campagne gaat zoals elk jaar naar het wetenschappelijk kankeronderzoek. Het concept is eenvoudig: elk team dat 5.000 euro inzamelt voor ‘Kom op tegen Kanker’ mag deelnemen.

“De Lebbeekse ploegen zijn er in geslaagd om meer dan 10.000 euro te verzamelen voor Kom op tegen Kanker”, bevestigt Renaat Moeyersoon

De teams bestaan uit Rony De Wolf, Tom Bogman, Geert Van Den Berghe, Davy Temmerman, Nicholas Tirez, Jonas Callaert, Marnix Van Cauter, Geert Poulmans, Lieven Van Medegael, Valérie Nys, Erwin Van Steenwinkel en Steven De Beul. De chauffeurs zijn Raf De Wolf en Renaat Moeyersoon.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie