Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Luc Van Haute voorzitter nieuwe adviesraad lokale economie

luc van haute

Dendermonde – Na de goedkeuring van de statuten van de nieuwe adviesraad lokale economie in de gemeenteraad van december 2014 ging het stadsbestuur op zoek naar gemotiveerde, vooruitstrevende en creatieve handelaars en zelfstandigen.

De adviesraad met een vertegenwoordiging van bestaande handelsverenigingen werd uitgebreid met vertegenwoordigers uit horeca, vrije beroepen, handelslinten en andere. De 22 leden ontmoetten elkaar de eerste keer op 28 april waarbij Luc Van Haute, uitbater van taverne Huize Geertrui in Vlassenbroek, tot voorzitter van de adviesraad werd verkozen.

Verwacht wordt dat de leden van de vernieuwde raad de lokale economie positief zullen beïnvloeden via beter afgestemde onderlinge communicatie en concrete adviesverlening aan het stadsbestuur.

Zo zullen zij op korte termijn mee vormgeven aan het digitaliseren van de Dendermondse Cadeaubon. Ook de opmaak van een actieplan voor de lokale Dendermondse economie aan de hand van reeds uitgevoerde onderzoeken en enquêtes, staat eveneens op het programma.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie