U12 Korfbalclub Appels allround kampioen

korfbal

Appels – De U12 A-ploeg (10-11-jarigen) van Korfbalclub Appels haalt na de titel in de veld-voorronde en de zaaltitel, ook de titel in de veld-eindronde binnen. Het team kroont zich zo tot allround kampioen van dit seizoen.

Over het hele seizoen bestaande uit 2 veldcompetities en 1 zaalcompetitie verloor Korfbalclub Appels slechts één keer. Appels scoort aan de lopende band, met niet minder dan 203 korven. Maar ook de verdediging was dit seizoen heel moeilijk te passeren. In totaal incasseerde het 39 korven. Dit resulteert in een schitterend saldo waar dit team terecht fier mag op zijn. Het bewijs ook dat het niet van één speler afhangt, maar dat alle spelers samen één topteam vormen. Hoedje af voor deze spelers, want misschien nog meer dan het talent dat duidelijk aanwezig is, is het de sfeer onder de spelers die ervoor zorgt dat deze spelers zonder uitzondering één blok vormen. Een prestatie waarvoor ook de coaches, maar vooral hoofdcoach Robin Smet, een dikke pluim verdient”, aldus persverantwoordelijke Reinout Remmery.

(Foto: Korfbalclub Appels)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie