Search

Geert Hoste met eindejaarsshow in Lebbeke

geert hoste

geert hoste
Lebbeke – De jaarlijkse eindejaarsconferences van Geert Hoste zijn een traditie, de try-outs ook. Deze keer komt hij exclusief een laatste keer try-outen op vrijdag 4 december in cultureel centrum De Biekorf in Lebbeke vooraleer hij de grote concertzalen bestormt. Hij brengt er zijn volledige eindejaarsconférence.

De peetvader van de standupcomedy strooit ook dit jaar zijn ongezouten moppen in het rond. Vlaanderen lust er pap van: shows zijn steevast uitverkocht, de uitzendingen van zijn eindejaarsconférences zijn keer op keer kijkcijferhits, politici en BV’s schuiven in drommen aan om van op het podium eens goed over de hekel gehaald te worden.

Als je Geert Hoste live wil zien, met zijn nieuwe show in primeur, moet je er snel bij zijn. De kaartenverkoop begint op vrijdag 29 mei vanaf 8.30 uur. Tickets kosten 23 euro (inclusief reservatiekosten).

Reserveren kan via via www.ccdebiekorf.be, 052/25.08.12 of aan de kassa van De Biekorf.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie