Zoek

Nieuwe website met cultuuraanbod scholen

cultuurwijzer

Dendermonde – Dendermonde publiceerde meer dan tien jaar lang ‘Culturele dorstlesser voor scholen’. “Jarenlang bundelde deze schoolbrochure het aanbod van tal van stedelijke partners en andere organisaties”, meldt cultuurbeleidcoördinator Dimitri Beeckman.

In 2013 schoof de ambtenarenwerkgroep Cultuureducatie in zijn nota ‘Cultuureducatie in Dendermonde’ als ambitie naar voor om de brochure te vervangen door een interactieve website. Dimitri Beeckman: “Zo kan het volledige aanbod voor scholen ontsloten worden op een dynamische manier steeds up-to-date en met beeld en geluid.”

Deze week werd aangekondigd dat www.cultuurwijzer.be vanaf 1 juni online gaat.

“Met de hulp van enkele leerkrachten en de input van verschillende diensten zijn we ervan overtuigd dat we een gebruiksvriendelijk en flexibel instrument hebben gemaakt dat zeker nog kan groeien”.

Schepen Lien Verwaeren: “De website is het concrete bewijs dat het stadsbestuur bewust en duurzaam investeert in de verankering van cultuureducatie in zijn werking.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie