Search

Ontdek de meest amoureuze plekjes met smartphone-app

gustaaf

Dendermonde – Toneelgezelschap Gustaaf neemt je met zijn ‘Tour d’Amour’ mee op zwier. De groep stippelde “een wandeling langs de meest amoureuze plekjes van Dendermonde” uit. “Een echte Tour d’Amour, waarin we verhalen vertellen over de stukjes Dendermonde die ons het meest inspireren. Een pikant cadeautje voor onze tiende verjaardag”, aldus Gustaaf.

“Je vindt ons deze keer niet in een theaterzaal of een gezellig café. Je vindt ons overal! Als je goed zoekt tenminste. En als je zelf ook je stoute schoenen aantrekt. Het moment kies je zelf. Wij hebben er altijd zin in!”

Hoe werkt het? Installeer op je smartphone de Ojoo-app en zoek naar ‘Tour d’Amour’. De wandeling begint op de Grote Markt en wijst dan verder zichzelf uit. “Op de plaatsen die wij geselecteerd hebben, krijg je een verhaal te horen op je smartphone. Neem misschien wel een hoofdtelefoontje mee als je alles goed wil horen”, aldus Gustaaf.

De eerste honderd wandelaars krijgen – op vertoon van de app – een leuke herinnering aangeboden door de Dienst Toerisme in het stadhuis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie