Zoek

Motie van wantrouwen weggestemd

Lebbeke – De motie van wantrouwen die N-VA tegen de voorzitter van de gemeenteraad formuleerde, werd tijdens de gemeenteraad op 28 mei weggestemd.

An Vervliet, fractievoorzitter: “Met 9 vóór stemmen, 1 onthouding en 15 tegen stemmen, heeft onze motie het jammer genoeg niet gehaald. Wij hebben met de N-VA fractie echter een duidelijk statement kunnen maken en hopen dat de volgende gemeenteraden in een meer democratische en vredige sfeer kunnen verlopen. De inwoners van onze gemeente hebben geen nood aan een kibbelende gemeenteraad. Wij blijven verder constructief oppositie voeren door enerzijds de meerderheidsvoorstellen met een kritisch oog te bekijken en anderzijds door zelf positieve, opbouwende voorstellen in te dienen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie