Zenith pakt uit met Lil Kleine

zenith

Sint-Gillis – Lil’ Kleine heeft met ‘Drank en Drugs’ dé hit van dit moment te pakken. Het nummer staat op het album ‘New Wave’ wat in april werd uitgebracht. Het album is een samenwerking tussen Nederlands beste rappers, waaronder dus Lil’ Kleine. Hij heeft trouwens een groot aandeel in dit album, met onder andere ook de hits ‘Zeg Dat Niet’ en ‘Dom Dom Dom’. Zenith heeft Lil Kleine kunnen strikken voor een showcase op zaterdag 21 november. Met dit concert viert het jeugdhuis zijn 46ste verjaardag.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord