Zoek

Gratis feestbussen na Katuit

katuit

Dendermonde – Donderdag 27 augustus vindt de traditionele reuzenommegang Katuit plaats. De stad wil met gratis feestbussen de verkeersproblemen voor en na het evenement aanpakken. “Het volksfeest trekt jaarlijks vele bezoekers naar onze stad. Deze toestroom brengt ook heel wat verkeer met zich mee. Voor het eerst willen we de bus aanmoedigen als alternatief”, aldus het stadsbestuur. Bezoekers kunnen langer genieten van het spektakel en terug naar huis keren met de gratis feestbussen. De Lijn zet bussen in op de lijnen 57 (tot Aalst Station), 91 (tot Aalst Station en Hamme Tweebruggen), 28 (tot Wichelen Kerk) en 252 (tot Sint-Amands Station). Op elk traject vertrekken om 0.15 en 01.30 uur bussen aan de bushalte Veerstraat, Noordlaan. Meer informatie: www.dendermonde.be en www.delijn.be/dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie