Zoek

Nieuw speciaalbier St Egidius begin september op de markt

Sint-Gillis – Hans Van der Poten en Erika De Decker, uitbaters van het trappistenhuis De Sixtijn, brengen begin september het nieuwe speciaalbier St Egidius, een tripel van hoge gisting met hergisting op fles, op de markt.

“Wij zijn zelf van Sint-Gillis en daarom hebben we gekozen voor de naam St Egidius, de patroonheilige van onze gemeente. In ons logo staat ook het varken van Sint-Gillis. Het is onze bedoeling om dit bier in de distributie te brengen en dus verder dan Sint-Gillis zelf horecazaken te kunnen aanleveren. We zullen ook deelnemen aan bierwedstrijden en zijn bezig met een grote reclamecampagne te lanceren”, aldus Hans en Erika.

“Toch willen we van start gaan in Sint-Gillis zelf, en dit op zondag 6 september met bloemenstoet. We zullen daar een tent opstellen en het bier van Sint-Gillis aan de mensen van St Gillis laten proeven.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie