Win tickets voor Xander De Rycke

xander de rijcke

Lebbeke – Stand-up comedian Xander De Rycke komt op vrijdag 2 oktober met zijn nieuwe show ‘10 jaar bezig, 2 uur grappig’ naar cultuurcentrum De Biekorf in Lebbeke. De voorstelling is een huldebetoon aan zijn eerste trilogie. Het stof is na drie shows gaan liggen en dus is het hoogtijd om terug te blikken op de favoriete stukken uit ‘Uw Zoete 666’, ‘Mijn Zwarte Parade’ en ‘Zijn Derde Show’. Deze ‘best of Xander De Rycke’ is voor zijn fans van het eerste uur, maar ook een instapmodel voor nieuwe fans. Het wordt 2 uur lachen met deze raskomiek.

Editie mag voor deze unieke voorstelling 3 duo-tickets weggeven. Klik hier en maak kans op een duo-ticket. De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht. Succes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord