Nieuwe concertzaal opent op 10 oktober

0

Dendermonde – De komende weken openen concertzalen opnieuw de deuren voor een nieuw seizoen tjokvol geweldige bands en artiesten. Als doorgewinterd concertbezoeker hou je bij de planning van je muziekagenda best ook rekening met de programmering in de nieuwe Dendermondse concertzaal Belgica Bis. In het bijzonder met het aanbod van ‘Geruis’. “Geruis biedt kwalitatieve bands aan in optimale omstandigheden. Zo moet je niet naar de grootsteden gaan om samen met vrienden gezellig van een concert te genieten”, meldt de organisatie. Op de openingsavond, zaterdag 10 oktober, pakt men alvast sterk uit met rapper Dvtch Norris, Woodie Smalls, Lefto en Stuff, het collectief dat jazz combineert met hiphop, elektronica en funk. “Dé revelatie van 2015 volgens Studio Brussel en een absolute must om live gezien te hebben. Daarmee is deze band ook meteen onze perfecte headliner voor de openingsavond”, klinkt het. De toegang bedraagt 6 euro voor wie jonger is dan 26 jaar. Alle anderen betalen 12 euro. Noteer alvast ook 6 november, 4 december, 29 januari, 4 maart en 8 april voor meer interessante concerten in Belgica Bis.