Bloemencorso in het teken van speelgoed

Sint-Gillis – Het thema van het 66ste Bloemencorso op zondag 4 september is ‘Speelgoed in overvloed’.

“Spel en speelgoed zijn van alle tijden en alle mensen. Ze nemen een belangrijke plaats in, zowel in het leven zelf als in de hele samenleving”, laat pers- & communicatieverantwoordelijke Frankie Van Beveren weten.

“Speelgoed is een spiegel van de wereld. Volgens de Nederlands historicus Johan Huizinga kunnen alle facetten van de samenleving verklaard worden vanuit het oogpunt van het spelelement. Genoeg inspiratie om er een kleurrijke 66ste bloemencoro in Sint-Gillis rond te bouwen! Regisseur Stijn de Wolf daagde de wagenbouwers uit om de talrijke toeschouwers van onze corso deze figuurlijke spiegels voor te houden”, aldus Frankie Van Beveren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord