Win tickets voor groots Frank Sinatra tributeconcert

frank sinatra tribute concert

Dendermonde – Op 27 februari vindt in Capitole Gent een uniek eerbetoon aan Frank ‘The Voice’ Sinatra plaats. Je kan voor dit concert tickets winnen!

Sinatra, bekend van onverwoestbare klassiekers als ‘I’ve Got You Under My Skin’, ‘Ole Man River’, ‘Strangers In The Night’, ‘My Way’ en ‘New York, New York’, zou op 12 december 2015 zijn honderdste verjaardag hebben gevierd. Reden genoeg dus voor een tributeconcert door de bekende Sinatra-impersonator Frank in Person en de Yentl BigBand onder leiding van Dirk Bukkems in Capitole Gent, Ethias Theater Hasselt en Stadsschouwburg Antwerpen.

Muziek en tijdsgeest

Over Frank in Person zei Sinatra’s voormalige trombonist Cliff Stark onlangs: “That’s as close as anyone else I’ve heard!” Frank de Bie, als finalist van Belgium’s Got Talent 2015 bekend als Frank Lee, is de bedenker van dit tributeconcert. “Als groot fan van Sinatra lijkt het me machtig om zijn muziek samen met een orkest te vertolken. Met The Frank Sinatra Tribute Concert wil ik niet alleen een ode aan Ol’ Blue Eyes brengen, maar ook de tijdsgeest terugroepen die Sinatra belichaamde.”

Meer informatie en tickets: www.capitole-gent.be

Win tickets

Maak kans op een duo-ticket voor dit concert! Klik hier en neem deel!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord