Zoek

Win tickets voor groots Frank Sinatra tributeconcert

frank sinatra tribute concert

Dendermonde – Op 27 februari vindt in Capitole Gent een uniek eerbetoon aan Frank ‘The Voice’ Sinatra plaats. Je kan voor dit concert tickets winnen!

Sinatra, bekend van onverwoestbare klassiekers als ‘I’ve Got You Under My Skin’, ‘Ole Man River’, ‘Strangers In The Night’, ‘My Way’ en ‘New York, New York’, zou op 12 december 2015 zijn honderdste verjaardag hebben gevierd. Reden genoeg dus voor een tributeconcert door de bekende Sinatra-impersonator Frank in Person en de Yentl BigBand onder leiding van Dirk Bukkems in Capitole Gent, Ethias Theater Hasselt en Stadsschouwburg Antwerpen.

Muziek en tijdsgeest

Over Frank in Person zei Sinatra’s voormalige trombonist Cliff Stark onlangs: “That’s as close as anyone else I’ve heard!” Frank de Bie, als finalist van Belgium’s Got Talent 2015 bekend als Frank Lee, is de bedenker van dit tributeconcert. “Als groot fan van Sinatra lijkt het me machtig om zijn muziek samen met een orkest te vertolken. Met The Frank Sinatra Tribute Concert wil ik niet alleen een ode aan Ol’ Blue Eyes brengen, maar ook de tijdsgeest terugroepen die Sinatra belichaamde.”

Meer informatie en tickets: www.capitole-gent.be

Win tickets

Maak kans op een duo-ticket voor dit concert! Klik hier en neem deel!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie