Kalleke Step beleeft nieuwe avonturen op De Tijdstrein

kalleke step

kalleke step
Dendermonde – Theater Kalleke Step opende eind november het seizoen met de voorstelling ‘De Portier van Sinterklaas’.

“Meer dan 500 kleine en grote kinderen vonden hun weg naar ons theatertje in Grembergen. Elk voordeel heeft zijn nadeel … want helaas voor sommigen die niet hadden gereserveerd, was onze theaterzaal zo vol dat ze er onmogelijk nog bij konden”, meldt Joost Dierickx, Intendant van Theater Kalleke Step.

Conclusie: op voorhand reserveren voor de nieuwe productie ‘De Tijdstrein’ is zeker geen overbodige luxe.

“Maak jullie klaar voor een dolle rit met de tijdstrein. De machiniste Elvira Perron voert met haar magische tijdstrein Kalleke Step en zijn onafscheidelijke vriend Bollejan doorheen de tijd op zoek naar ‘debloem-die-niet-bestaat’? Het wordt een dolle rit langs ridders en kastelen, dinosaurussen, feeën en ruimteschepen. Zullen zij tovenaar Malegijs kunnen redden door de
bloem te vinden…..?”

De derde en laatste productie van Kalleke Step dit seizoen vindt plaats in april en heet ‘Het Ukologisch Museum’. “En we kunnen jullie nu al verklappen dat we één en ander aan het voorbereiden zijn om samen met jullie in september Kalleke zijnen 40ste verjaardag te vieren. Wordt vervolgd”, laat Joost Dierickx weten.

De Tijdstrein wordt opgevoerd op 27 en 28 februari en 5 en 6 maart om 15 uur in het Kalleke Steptheater, Sint-Elooistraat in Grembergen. Kaarten koste 5 euro t.e.m. 12 jaar en 8 euro ouder dan 12 jaar.

Reserveren kan via www.kallekestep.be of 0473 86 21 08.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie