Zaklampentocht op 6 februari

Schoonaarde – De Zaklampentocht van KWB Schoonaarde op 6 februari staat open voor jong en oud en is ongeveer 6 kilometer lang. Vertrekken kan tussen 18 en 19 uur in de Parochiezaal, Moleneinde 1 in Schoonaarde. De deelnemers lossen tijdens de tocht een reeks vragen op. De kinderen krijgen een aangepaste opdracht. Halfweg trakteert KWB Schoonaarde op een drankje en bij aankomst in de zaal krijgt iedereen 2 hotdogs en een drankje. De dappersten kunnen bovendien een prijs winnen.

Deze tocht vindt plaats op zaterdag 6 februari. Deelnemen kost 6 euro, KWB-leden betalen 3 euro. Voor meer info zie www.kwbschoonaarde.be. Inschrijvingen tot 4 februari 2 bij Edmond Alençon, Heerlijkheidstraat 20 in Schoonaarde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord