Zoek

Zaklampentocht op 6 februari

Schoonaarde – De Zaklampentocht van KWB Schoonaarde op 6 februari staat open voor jong en oud en is ongeveer 6 kilometer lang. Vertrekken kan tussen 18 en 19 uur in de Parochiezaal, Moleneinde 1 in Schoonaarde. De deelnemers lossen tijdens de tocht een reeks vragen op. De kinderen krijgen een aangepaste opdracht. Halfweg trakteert KWB Schoonaarde op een drankje en bij aankomst in de zaal krijgt iedereen 2 hotdogs en een drankje. De dappersten kunnen bovendien een prijs winnen.

Deze tocht vindt plaats op zaterdag 6 februari. Deelnemen kost 6 euro, KWB-leden betalen 3 euro. Voor meer info zie www.kwbschoonaarde.be. Inschrijvingen tot 4 februari 2 bij Edmond Alençon, Heerlijkheidstraat 20 in Schoonaarde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie