Bierquiz op 12 februari

Dendermonde – Na eerdere geslaagde bierinitiatieven organiseert kwb Dendermonde op 12 februari een bierquiz. Iedereen kan deelnemen, maar een beetje bierkennis kan uw kansen zeker verhogen!

Doorheen het programma van kwb Dendermonde-centrum loopt reeds enkele jaren een rode draad die met het thema ‘bier’ te maken heeft. Zo passeerden ondermeer een bier-geocachetocht, een bierproefavond, een bier-tapas-fietstocht en een brouwerijbezoek de revue. Nu zijn de enthousiaste bier-kwb’ers klaar voor hun eerste bierquiz. Deze vindt plaats op vrijdag 12 februari om 19.30 uur in zaal Mariakring, OLV-kerkplein 8 in Dendermonde.

Tijdens deze bierquiz komen alle soorten vragen aan bod die met bier te maken hebben: kennisvragen, een blindproeverij, doe-opdrachten, geluids- en beeldvragen, geschiedenis en actualiteit, cijferopdrachten, Dendermondse vragen enzovoort. En als de opgave vergezocht lijkt, valt ze onder de categorie “Wat heeft dit in godsnaam met bier te maken?”…

Deze quiz is voor alle soorten bier- en quizliefhebbers bedoeld. Deelnemen kan met ploegjes van max. 5 personen. De inschrijvingen worden op 7 februari afgesloten. Deelnemen kost 20 euro per ploeg. Dit bedrag is vooraf te storten op rekeningnummer BE10 7795 9168 7304 van kwb Dendermonde Centrum. Tegelijk moet je ook je ploegnaam en het aantal deelnemers mailen naar bier@kwbdendermondecentrum.be. Via dit e-mailadres kan je ook meer info vragen.

Wie nog geen ploegje heeft kan zich toch ook inschrijven via het vermelde e-mailadres. Met deze enkelingen wordt de avond zelf een ploeg samengesteld.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord