Benefiet voor Jazzcentrum Vlaanderen

Dendermonde – Het Jazzcentrum Vlaanderen verliest de helft van zijn subsidies van de provincie Oost-Vlaanderen. Het centrum bestaat sinds 2002 en heeft een onderdak aan de Leopold II-laan in Dendermonde. Op dezelfde plaats bevindt zich ook de Honky Tonk Jazzbunker.

Om ervoor te zorgen dat het centrum kan blijven bestaan, vindt op zaterdag 18 februari om 20 uur een benefietconcert plaats in de Honky Tonk Jazzbunker. Op het podium komen onder meer The New Orleans Train Jazzband, The Veterans N.O. Jazzband en Scotch, No Soda!.

De toegang bedraagt 20 euro. Leden betalen 15 euro en studenten 5 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond