Search

Speelse Gezellen verhuizen naar grotere locatie

speelse gezellen

Lebbeke – “Wij organiseren sinds enkele jaren gezelschapspellenavonden in Lebbeke”, zegt Nele Aelbrecht van De Speelse Gezellen. “Momenteel verhuizen we naar een nieuwe, grotere locatie omdat we steeds nieuwe mensen mogen ontvangen. Deze locatie bevindt zich in het centrum van Lebbeke en biedt ruimte voor uitbreiding. Nieuwe leden en sympathisanten zijn dus van harte welkom!”

De c verzamelt elke derde vrijdag van de maand in basisschool De Puzzel, Opwijksestraat 1A in Lebbeke (op de kruising met de Hemelstraat). Je komt er binnen via het groene poortje en neemt vervolgens de eerste deur rechts. De eerstvolgende spellenavond vindt plaats op 17 februari.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van