‘Boudewijn, Le Roi Triste’ op 26 februari

Sint-Gillis – OKRA trefpunt Sint-Gillis Dendermonde organiseert op zondag 26 februari om 14 uur de toneelvoorstelling ‘Boudewijn, Le Roi Triste’. Het stuk wordt gebracht door Erik Goris, bekend uit ‘Thuis’, ‘Flikken’, ‘Wittekerke’, ‘Familie’, ‘Vermist’, ‘Aspe’, ‘Spoed’ enzovoort.

Het verhaal gaat over onze geliefde vorst Boudewijn en zijn aanverwanten. Je zou denken dat daar niet zoveel over te vertellen valt … Mis! Pittige verhalen, ontroerende verhalen, pakkend, hilarisch en geschiedkundig nog juist ook.

De voorstelling vindt plaats in zaal Gildenhuis, Otterstraat 124 in Sint-Gillis. De toegang bedraagt in voorverkoop 10 euro. Aan de kassa betaal je 12 euro. Reserveren en informatie via 052 21 58 78 of 052 21 58 22.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond