Website telt af naar Ros Beiaardommegang in 2020

ros beiaard

Er is een website gepubliceerd waarop je het exact aantal dagen tot de Ros Beiaardommegang in 2020 kan raadplegen. Het domein ishetalrosbeiaard.be werd op 17 maart geregistreerd. Op 13 april verschenen de eerste tweets.

Op de officiële website van het organiserende Ros Beiaardcomité is voorlopig weinig informatie te vinden over de komende Ros Beiaardommegang. Wikipedia weet alvast dat het Ros Beiaard op 31 mei 2020 opnieuw fier door de straten van Dendermonde zal trekken. Het aftellen naar 2020 gaat verder! 🙂

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,