Zoek

Blokspot voorziet meer studieruimte voor blokkende studenten

blokspot dendermonde

Met de examens voor de deur buigen studenten zich binnenkort opnieuw over hun studieboeken. De stedelijke bibliotheek, de jeugddienst, het JAC Dendermonde en jeugdhuis Zenith stellen van 28 april tot 30 juni hun deuren open voor de blokkende student. Het project kreeg de naam ‘Blokspot’.

“Op deze manier willen we niet alleen de bestaande studieplekken opnieuw openstellen, maar creëren we ook nog extra ruimte”, aldus de initiatiefnemers.

Schepen Lien Verwaeren: “De voorbije kerstvakantie deden we al een uitbreiding van het aantal studieplekken, maar samen met een aantal partners willen we nu nog meer capaciteit voorzien. We wensen alle studenten in elk geval een geslaagde blok.”

Om het studeren een beetje aangenaam te maken, heeft men tijdens de komende examenperiode ook een wedstrijd gepland. De student die de meeste stempels op zijn of haar studeerkaart bij elkaar heeft verzameld, maakt kans op een mooie prijs.

Studenten kunnen voor meer informatie terecht in een van de deelnemende locaties.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van