Dansvoorstellingen van Dansateljee volledig uitverkocht

dansateljee

dansateljee

Dansateljee brengt op 29 en 30 april het dansspektakel ‘Doornroosje’ in de sporthal van Sint-Gillis. Voor beide voorstelling werden liefst 1.800 tickets aan de man gebracht.

“Voor het eerst dansen we een volledig verhaal en dit met een grote diversiteit aan dansstijlen én leeftijden. Zowel piepjonge kleutertjes als de jeugd van vroeger komen aan bod”, meldt Myriam Macharis van Dansateljee.

“Prinsessen, feeën, narren … tot konijntjes en draken. Alles passeert de revue in dit wervelend dansspektakel. Caroline Desomer, die de artistieke leiding heeft, maakte met het lesgeversteam een eigen versie van het alom bekende sprookje met invloeden vanuit verschillende hoeken. Het werd een hele uitdaging al onze dansers hierin een passende rol te schenken.”

“Ondertussen werden niet minder dan 1.800 tickets verkocht, drie volledig uitverkochte voorstellingen”, bevestigt Macharis.

Het wordt een sprookje met een indrukwekkend decor dat met man en macht gedurende maanden ineen werd geknutseld door een gedreven crew, een professionele belichting … en bovenal meer dan 350 dansers!! Alles is voorzien om onze toeschouwers een magische show te bezorgen.”

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 29 april om 19 uur, zondag 30 april om 14 en 19 uur in de sporthal van Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond