Search

Lebbeke opnieuw gastheer voor Vlaamse vedetten

ment tv in lebbeke

ment tv in lebbeke

Lebbeke – Zaterdag 2 september wordt de Grote Plaats in Lebbeke voor het tweede jaar op rij het decor voor de televisieopname van de Vlaamse Top Tien van Ment TV. De gemeente is opnieuw gastheer voor meer dan 25 Vlaamse topartiesten. Apotheose is het optreden van Christoff en Lindsay.

“Deze kans konden we niet laten liggen”, zegt burgemeester François Saeys. “Het gemeentebestuur biedt het evenement gratis aan als symbool voor onze gastvrijheid en onze liefde voor muziek.”

“De Grote Plaats wordt op 2 september omgebouwd tot een grote televisiestudio. Het podium zal dit jaar voor het eerst ook een catwalk hebben wat het publiek meteen de mogelijkheid geeft om nog dichter bij de artiesten te komen tijdens de optredens”, vertelt Marc Goossens, productieleider bij Ment TV.

De eerste artiestennamen zijn intussen bekend. Marc Goossens: “We beginnen met de artiesten waarmee we vorig jaar zijn geëindigd, namelijk De Romeo’s. Ondanks een optreden later op de avond wilden zij toch absoluut aanwezig zijn in Lebbeke. Verder hebben we al bevestiging van Luc Steeno, Lindsay, Herbert Verhaeghe, Sasha & Davy, Danny Fabry, Teek en Mieke & Bandit.”

De opname van de Vlaamse Top Tien van Ment TV vindt plaats op de Grote Plaats in Lebbeke op zaterdag 2 september vanaf 18 uur. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van