Search

Open Vld neemt Marleen Alens op in de rangen

marleen alensDendermonde – Open Vld Dendermonde maakte begin deze maand bekend dat Marleen Alens de tweede plaats op de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen invult. De partij maakte eerder al bekend dat het onder meer met Laurens Hofman (lijsttrekker), Gino Van der Vreken (3de plaats) en Stijn Pluym (4de plaats) naar de kiezer trekt.

Marleen Alens is een nieuwkomer in de Dendermondse politiek. Ze is afkomstig uit Sint-Gillis, maar woont in Mespelare. Marleen Alens is gehuwd en heeft vier kinderen. In een recent verleden was ze bestuurslid bij Unizo en voorzitter van de lokale middenstandsraad. Professioneel is Alens zelfstandig preventie- en veiligheidsadviseur.

“Marleen verpersoonlijkt de spirit die we als lijst willen uitstralen: ambitieus, ondernemingsgezind en no nonsens. Voor Open Vld Dendermonde is een beleid van ‘enkel passen op de winkel’ onvoldoende. De lokale fiscaliteit, het reilen en zeilen in de deelgemeenten, het woon-, gezins- en jeugdbeleid én een rationalisatie van de stadsuitgaven verdient onze verhoogde aandacht”, aldus Laurens Hofman.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van