N-VA maakt vrijdag lijsttrekker bekend

Dendermonde – Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) bezoekt op vrijdag 20 oktober Dendermonde. “Hij zal toelichten welke vooruitgang er de laatste jaren in Vlaanderen is geboekt. Voor N-VA Dendermonde betekent dit bezoek ook de aftrap richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Zo zal die avond de lijsttrekker voor N-VA Dendermonde worden bekendgemaakt, met de krachtlijnen die N-VA wil vooropzetten”, aldus gemeenteraadslid en fractieleider Walter Deygers.

“Na drie jaar regeringsbeleid maakt N-VA een tussenstand op van de beloofde Verandering. Onder de slogan ‘De Verandering Werkt!’ komt Vlaams minister-president Geert Bourgeois in Dendermonde toelichting geven over het N-VA-beleid. Iedereen is welkom om op vrijdagavond 20 oktober om 20 uur te komen luisteren in Hangar 43 in Baasrode.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond