Zoek

“Geen stilstand meer voor Dendermonde”

Dendermonde – NV-A Dendermonde maakte gisteren, vrijdag 20 oktober, bekend dat Marius Meremans lijsttrekker wordt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Meremans was ook al in 2012 lijsttrekker. De bekendmaking gebeurde tijdens het bezoek van Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) aan Dendermonde.

“N-VA wil bij de gemeenteraadsverkiezingen in Dendermonde het beleid grondig wijzigen door investeringen in volgende beleidsdomeinen: een strakker veiligheidsbeleid en netheid, mobiliteit met een ander parkeerbeleid, diensten en infrastructuur in onze deelgemeenten en een coherent middenstandsbeleid”, aldus N-VA Dendermonde in een mededeling.

“N-VA wil de stad meebesturen”

“Dendermonde investeert maar half zoveel als soortgelijke gemeenten en blijft hangen in aankondigingspolitiek. Voor elke 2 investeringen die dit stadsbestuur trots aankondigt in de pers wordt er maar één werkelijk gerealiseerd.”

“De CD&V-sp.a meerderheid heeft de vele uitdagingen in onze stad niet aangepakt, integendeel. Met het circulatieplan is de mobiliteit er op achteruit gegaan. De stad ligt er vuil bij en de onveiligheid groeit. N-VA wil de stad meebesturen om zo te kunnen investeren in de inwoners van Dendermonde én deelgemeenten. En dat door middel van een centrumrechts beleid”, liet Marius Meremans weten.

“Tot slot roepen we de burgers ook op om tijdens de verkiezingscampagne hun stem te laten horen. Met de hashtag #SterkerDendermonde stelt de N-VA zich open voor iedereen met ideeën om van Dendermonde een mooiere, sterkere stad te maken.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van