Dance-in op de Grote Markt

Dendermonde Dance-in

Dendermonde – Jong M’Eire Morough maakt op zondag 14 januari om 14 uur op de Grote Markt in Dendermonde een promoclip voor het folkbal ‘Folkfestibal’.

“We maken een promotiefilmpje voor ons bal. Tegelijkertijd willen we meer aandacht voor folk in Dendermonde. Op 14 januari zouden we dus graag een gigantische tovercirkel dansen op de Grote Markt. Voor zij die deze dans nog niet kennen, zullen wij vooraf een korte initiatie geven, waarna we samen aan het dansen kunnen gaan”, aldus Yves De Waele van Jong M’Eire Morough.

Het folkbal ‘Folkfestibal’ vindt plaats op 3 maart om 19 uur in Belgica Bis, Kerkstraat 115 in Dendermonde. De toegang bedraagt in voorverkoop 6 euro. Aan de kassa betaal je 8 euro.

Meer informatie: www.folkdendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven