Zoek

Alles van verwarming tot badkamers in de nieuwe toonzaal van Christoff Duwé

Christoff Duwé

Christoff Duwé, gespecialiseerd in verwarming, sanitair en badkamerrenovaties, opende op dinsdag 16 januari een gloednieuwe toonzaal op de hoek van de Sint-Gillislaan en de Koning Albertstraat in Sint-Gillis.

Al sinds 2010 is Christoff Duwé zelfstandig installateur van verwarmingstoestellen en sanitair. Hij heeft reeds 20 jaar ervaring. Christoff specialiseerde zich eveneens in totale badkamerrenovaties.

“We nemen vaak volledige badkamerprojecten voor onze rekening waarbij we van A tot Z alle werkzaamheden uitvoeren, coördineren en opvolgen. Maar je kan ons net zo goed bellen voor kleinere klussen”, vertelt Christoff Duwé. “Als het gaat over een badkamerrenovatie, dan kunnen we afhankelijk van de wensen van de klant op twee weken tijd een volledig project afwerken. Dat gaat van het uitbreken van de oude badkamer tot het installeren en opleveren van de nieuwe badkamer.”

Klantgericht meedenken

Christoff Duwé investeerde in 3D-software zodat klanten meteen een idee krijgen van hoe hun nieuwe badkamer er zal uitzien na de werken.

“We komen zelf de opmetingen doen en maken dan op basis van de verwachtingen van de klant een aantal ontwerpen. Op die manier zijn er achteraf geen verrassingen en is de klant tevreden.”

Om klanten vooraf een nog beter beeld te geven van wat mogelijk is, openden Christoff Duwé en zijn echtgenote Lindsay Bruyland op dinsdag 16 januari een eigen toonzaal. “We zijn een klantgericht bedrijf dat zoveel mogelijk meedenkt met de klant en daar past een eigen toonzaal bij”, aldus Christoff Duwé.

Innovaties en trends

Douche-wc’s zijn op dit ogenblik heel populair en in de nieuwe toonzaal van Christoff Duwé ontdek je ook waarom. Deze toiletten zijn hygiënischer omdat een douche-arm je onderlichaam proper sproeit en daarna zorgt warme lucht voor een droge huid. Je bespaart bovendien op toiletpapier.

Met Naturofloor, een vrij nieuwe en innovatieve bezetting, heeft Christoff Duwé een sterke troef in handen om badkamers en keukens op een relatief eenvoudige manier te renoveren. Het materiaal kan rechtstreeks op vloeren, wanden en tegels worden aangebracht. De klant kan daarbij kiezen uit vele verschillende kleuren.

Christoff Duwé plaatst ook ontkalkers en inbouwhaarden. In de nieuwe toonzaal krijg je hierover de nodige deskundige informatie en kan je enkele modellen bekijken. Tevens doen zij ook vloer- en wandverwarming en gasinstallaties. Zij zijn ook Cerga-installateur en mogen daardoor zelf gaskeuringen uitvoeren.

Christoff Duwé, Sint-Gillislaan 193 in 9200 Dendermonde. Tel. 052 52 49 82 of 0475 50 59 15. Mail: toonzaal@duwechristoff.be

www.duwechristoff.be

Lindsay Bruyland en Christoff Duwé ontvangen je graag in hun nieuwe toonzaal in Sint-Gillis. Op de foto ook hun 3 medewerkers: Marcel De Grauwe, Jens Leybaert en Luc Doms.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van