Search

Barbara Pas lijsttrekker voor Vlaams Belang

Barbara Pas Dendermonde

Volksvertegenwoordiger Barbara Pas (36) zal bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober de lijst voor het Vlaams Belang in Dendermonde trekken.

Barbara Pas is fractievoorzitter in de Kamer en nationaal ondervoorzitter van het Vlaams Belang. Ze is al 11 jaar actief in de Dendermondse gemeenteraad. Stefaan Van Gucht, gemeente- en provincieraadslid, zal de lijst duwen.

“Samen met de bestuursploeg zal Barbara Pas nu werk maken van de verdere lijstvorming en het verkiezingsprogramma. Een eerste aanzet daartoe werd reeds gegeven met een grootschalige enquête die eind vorig jaar in alle Dendermondse bussen viel. Ook via een online enquête kunnen de Dendermonse burgers nog tot het einde van de maand hun mening laten horen. De resultaten van de enquête worden begin februari bekend gemaakt.”

(Bron foto: www.barbarapas.be)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van