Search

Dendermonde opnieuw present op Vakantiesalon

Dendermonde op het Vakantiesalon

De stad Dendermonde is ook dit jaar aanwezig op het Internationale Vakantiesalon dat plaatsvindt van donderdag 1 tot en met zondag 4 februari in Brussels Expo. De stand van Dendermonde bevindt zich in hal 3.

“Toerisme Dendermonde is al jaren present op deze beurs om de toeristische troeven van de Ros Beiaardstad te promoten.
Omdat de beurs de focus legt op gastronomie zal er op regelmatige tijdstippen een degustatie van een Dendermonds streekbier zijn, vergezeld van kopvlees”, aldus het stadsbestuur.

De zestigste editie van het Vakantiesalon presenteert trouwens als gastland Thailand. Het land viert dit jaar 150 jaar vriendschap met Belgiƫ.

Gratis naar het vakantiesalon

Als je het Vakantiesalon wil bezoeken, dan kan dat gratis. Je kan je gratis ticket verkrijgen op de website van Brussels Expo. Je gaat als volgt te werk:

Surf naar https://tickets.brussels-expo.be/nl/holiday2018
Vul bij speciale aanbieding uw code in (DENDER2018) en klik op valideren. Bij ‘kies uw tickets’ heb je nu de mogelijkheid om een toegangskaart aan te schaffen aan 0 euro. Selecteer je gratis kaart en klik op toevoegen aan mandje. Volg verder het stappenplan om je uitnodiging te downloaden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van