Tom Bogman wordt voorzitter sp.a Dendermonde

sp.a Dendermonde

Tom Bogman uit Oudegem maakte deze namiddag bekend dat hij werd verkozen tot nieuwe voorzitter van sp.a Dendermonde. Bogman was lange tijd medewerker van Vlaams volksvertegenwoordiger Bart Van Malderen (sp.a). Op dit ogenblik werkt hij als communicatiemedewerker voor sp.a.

“Deze voormiddag verkozen tot voorzitter van sp.a Dendermonde. Op onze nieuwjaarsreceptie morgen om 11u in de Irish Pub maken we ook onze lijsttrekker bekend. Iedereen welkom!”, meldde Tom Bogman via zijn sociale mediakanalen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven