Zoek

Tom Bogman wordt voorzitter sp.a Dendermonde

sp.a Dendermonde

Tom Bogman uit Oudegem maakte deze namiddag bekend dat hij werd verkozen tot nieuwe voorzitter van sp.a Dendermonde. Bogman was lange tijd medewerker van Vlaams volksvertegenwoordiger Bart Van Malderen (sp.a). Op dit ogenblik werkt hij als communicatiemedewerker voor sp.a.

“Deze voormiddag verkozen tot voorzitter van sp.a Dendermonde. Op onze nieuwjaarsreceptie morgen om 11u in de Irish Pub maken we ook onze lijsttrekker bekend. Iedereen welkom!”, meldde Tom Bogman via zijn sociale mediakanalen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van