Tom Bogman wordt voorzitter sp.a Dendermonde

sp.a Dendermonde

Tom Bogman uit Oudegem maakte deze namiddag bekend dat hij werd verkozen tot nieuwe voorzitter van sp.a Dendermonde. Bogman was lange tijd medewerker van Vlaams volksvertegenwoordiger Bart Van Malderen (sp.a). Op dit ogenblik werkt hij als communicatiemedewerker voor sp.a.

“Deze voormiddag verkozen tot voorzitter van sp.a Dendermonde. Op onze nieuwjaarsreceptie morgen om 11u in de Irish Pub maken we ook onze lijsttrekker bekend. Iedereen welkom!”, meldde Tom Bogman via zijn sociale mediakanalen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond