Zoeken

Bij meubelzaak NF2000 zit je goed

NF2000

NF2000


NF2000 houdt opendeurdagen open 8, 9, 10, 15, 16 en 17 oktober 2021.

NF2000, de speciaalzaak voor salons, boxsprings, eet- en slaapkamers, wordt sinds begin dit jaar gemanaged door Lydie De Rycke. De zaak staat in de regio bekend voor zijn ruime aanbod, kwaliteit en competitieve prijzen.

Lydie De Rycke, de nieuwe zaakvoerder: “Het is mijn bedoeling om een aantal nieuwe accenten te leggen, maar aan de sterke reputatie van NF2000 op vlak van aanbod, kwaliteit en prijs verandert niks.” Zij introduceert bij NF2000 onder meer de zogenaamde starterspakketten. “We bieden een all-in pakket met een eetkamer, slaapkamer en salon tegen een aantrekkelijke prijs omdat we merken dat daar een grote vraag naar is”, aldus Lydie.

NF2000 blijft ook sterk inzetten op service. Het beschikt over een eigen leverings- en plaatsingsdienst. “We zijn op dat vlak zeer flexibel en komen tegemoet aan de wensen en verwachtingen van onze klanten”, vertelt Lydie. “Heel wat zaken hebben we trouwens in voorraad zodat we heel snel kunnen leveren. We willen onze klanten graag heel snel helpen.”

De meubelzaak zal ook blijven samenwerken met Belgische fabrikanten. “We vinden dit heel belangrijk om verschillende redenen”, zegt Lydie. “Het is goed voor de lokale economie. Het is ook goed voor milieu dankzij het beperkte transport én we kunnen een uitstekende kwaliteit garanderen”, licht Lydie toe.

Nieuw bij NF2000 zijn eetkamers op maat. “We kunnen eetkamermeubelen in heel wat verschillende kleuren en afmetingen leveren en vooral dat laatste is een pluspunt. De appartementen en woningen tegenwoordig worden voortdurend kleiner waardoor meubelen op maat steeds meer een noodzaak blijkt”, aldus Lydie De Rycke.

NF2000 vind je aan de Zeelsebaan 82 in Grembergen en is alle dagen – behalve op dinsdag – open van 10 tot 18 uur. Op zon- en feestdagen open van 14 tot 18 uur. Bel. 052 21 68 57. Of mail naar meubelennf2000@gmail.com.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van