Zoek

Basisschool ’t Kraaiennest kiest voor speelnatuur

Basisschool 't Kraaiennest

Basisschool 't Kraaiennest

Basisschool ’t Kraaiennest uit Grembergen is er al langer van overtuigd dat natuurlijk-avontuurlijk spelen van fundamenteel belang is voor de gezonde psychische, motorische, emotionele en cognitieve ontwikkeling van kinderen.

Door de renovatie van het dak van de sportzaal werd de realisatie van deze droom even on hold gezet. Nu de werken achter de rug zijn, leek het dan ook evident om de handen uit de mouwen te steken en werd de werkgroep ‘pimp je speelplaats’ opgericht, bestaande uit ouders, grootouders en leerkrachten.

Er werd gestart met de bouw van een prachtige wilgenhut met zijn verschillende tunnels in de voortuin van de school. Deze wilgenhut werd gebouwd door de leerlingen van het vijfde leerjaar samen met ouders en een grootouder.

Dit is volgens de school nog maar een begin. De volgende stap is de groene zone van de kleuters aan te pakken en de speelplaats van het lager.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van