Zoek

UiTPAS breidt aanbod uit

Acht Dendermondse verenigingen sluiten zich vanaf midden maart aan bij het UiTPAS-systeem.

“Dit betekent dat mensen met een UiTPAS bij de activiteiten van deze verenigingen punten kunnen sparen, punten kunnen omruilen of aan kansentarief mogen deelnemen indien ze er recht op hebben”, aldus de stad.

“Dit is een pilootproject waarbij we met een beperkt aantal verenigingen starten. In mei lanceren we een oproep naar het volledige verenigingsleven om mee in te stappen in het UiTPAS-systeem. Op die manier creëren we stelselmatig een divers, interessant en breed UiTPAS-aanbod.”

De verenigingen die van start gaan met UiTPAS zijn Atletiekclub AC Denderland, Femma Boonwijk, Femmadammen Dendermonde, Familiefestival Koekenaap, Okra Academie Dender, Stoomtrein Dendermonde-Puurs, Theater Kalleke Step, Voetbalclub Jong Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van