Zoek

kwb Dendermonde leert je bier brouwen

Zelf bier brouwen

De werkgroep ‘bier’ van kwb Dendermonde Centrum is ondertussen aan zijn tiende activiteit toe. “En dat mocht een specialleke worden: kwb gaat nu zelf bier – leren brouwen. Wie wil meedoen, is van harte welkom. Maar snel inschrijven is de boodschap want het aantal deelnemers wordt beperkt tot twintig”, aldus kwb Dendermonde.

Deze mini-cursus bierbrouwen vindt plaats op maandag 2 april (hele dag), donderdag 12 april (’s avonds), zaterdag 28 april (namiddag) en zondag 6 mei (namiddag) in het parochiecentrum Mariakring, OLV-kerkplein 8 in Dendermonde.

“Deze sessies worden begeleid door deskundig lesgever/zytholoog Marc De Bondt, die doorlopend uitleg en tips geeft om van het kwb-bier een superlekker brouwsel te maken. Tussendoor zoeken de deelnemers een toffe naam en etiket, om tot slot zelf het bier te bottelen. Nadien moet het kwb-bier nog enkele weken ‘rijpen’ en dan … proeven maar! Een deel van je noeste arbeid krijg je mee naar huis.”

Deelnemen aan deze mini-reeks ‘zelf bier brouwen’ kost 30 euro voor leden van kwb Dendermonde Centrum en 40 euro voor anderen. Inschrijven doe je door ten laatste op 16 maart te mailen naar bier@kwbdendermondecentrum.be en het juiste bedrag te storten op rekeningnummer BE10 7795 9168 7304 van kwb Dendermonde Centrum.

Meer info op gsm 0479 299 125 of www.kwbdendermondecentrum.be/bier.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van