Perskring heeft nieuwe website

De Dendermondse Perskring heeft een nieuwe website. Bezoekers vinden er de nodige informatie om leden van de Perskring, die journalisten van Dendermonde, Lebbeke en Buggenhout verenigt, te bereiken.

“Tegelijk bevat de site ook handige tips en tricks om persberichten op te stellen en te bezorgen”, zegt voorzitter Marc Goossens. “Met één eenvoudige klik zijn al onze leden makkelijk te bereiken. Maar wie iemand persoonlijk wil contacteren, vindt op onze website ook van iedereen afzonderlijk de nodige gegevens.”

De website biedt bovendien ook een overzicht van onder andere de voorbije uitreikingen van de jaarlijkse persprijzen en een historiek van de vereniging. Iedereen kan een kijkje nemen op www.dendermondseperskring.be. Het reilen en zeilen van de Dendermondse Perskring is overigens ook te volgen via deze pagina op Facebook.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond