Subsidies voor vernieuwende cultuurprojecten

0

De stad Dendermonde heeft 13.500 euro ter beschikking die ze kan verdelen “over projecten die het culturele leven in de stad veelzijdiger maken.”

Schepen van cultuur Lien Verwaeren: “Projecten zijn bij uitstek vernieuwend, stimulerend en uitdagend. Het geeft verenigingen en organisatoren de kans om eens te experimenteren en buiten de vertrouwde lijntjes te kleuren. Daarnaast zorgen projecten voor een extra cultureel en gevarieerd aanbod. De afgelopen jaren passeerden er zeer creatieve ideeën de revue waarvan sommige zijn uitgegroeid tot een vaste culturele waarde in Dendermonde. Organisatoren en verenigingen die een nieuw idee hebben, roepen we op om zeker hun kans te wagen en een project in te dienen.”

Wil je kans maken op deze subsidie, stuur dan je project in voor 15 maart 2018 naar cultuurloket@dendermonde.be.