Zoek

Willem Vermandere en Jan De Smet op folkfestival

Willem Vermandere

Willem Vermandere

De 15de editie van het folkfestival M’Eire Morough belooft een feest te worden. De organisatie maakte deze week bekend dat op vrijdagavond 27 juli Willem Vermandere en Jan De Smet op het podium komen.

Het festival polste vorig jaar bij zijn bezoekers naar wie ze graag nog een keer zouden terugzien tijdens de kleinkunstavond op vrijdag.

“Heel wat artiesten kregen enthousiaste bijval, maar geen enkele zoveel als Willem Vermandere. En gelukkig voor jullie – en voor ons – was er ook ruimte in zijn agenda om terug naar M’Eire Morough te komen. We verwelkomen hem dan ook graag op vrijdag 27 juli”, aldus Stijn Moonen van M’Eire Morough.

“Solo en zonder veel cinema”

“Een naam die al lang op ons verlanglijstje stond, was die van Jan De Smet”, aldus Moonen. Dit jaar is het gelukt om hem te strikken voor een optreden.

Jan De Smet was vroeger het gezicht van ‘De Nieuwe Snaar’. Sinds zijn jaren bij ‘De Nieuwe Snaar’ heeft hij er al verschillende projecten opzitten, vaak in samenwerking met andere muzikanten. Op M’Eire Morough komt hij alleen.

Hij brengt in Dendermonde zijn programma ‘Solo en zonder veel cinema!’. Hij zingt liedjes. Liedjes die de mensen kennen, maar niet op díe manier. En het ene liedje brengt het andere mee. En tussen de liedjes door vertelt hij anekdotes die bij die liedjes horen. En zo worden we ontroerd, moeten we lachen, worden we verbaasd. En zo gaat de avond voorbij, veel te vlug…

Wil je er graag bij zijn, dan kan je alvast je tickets reserveren via de website van het festival. In voorverkoop kost een ticket 18 euro, maar in een aantal gevallen kennen we nog een extra korting toe. Aan de kassa betaal je 20 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van