NMBS maakt geld vrij voor stationsomgeving

Schepen voor mobiliteit Niels Tas maakte vandaag bekend dat NMBS geld vrijmaakt voor werken in Dendermonde en Schoonaarde.

“Bevestiging! De NMBS trekt (eindelijk) geld uit voor de stationsomgeving van Dendermonde (4 miljoen euro) én Schoonaarde (1,25 miljoen euro) de komende jaren”, aldus schepen Tas op Facebook. “Onze inspanningen tot grondige samenwerking werpen hun vruchten af! Bijkomend worden er studies opgestart voor een mogelijke spoorlijn Dendermonde-Puurs en Dendermonde-Aalst.”

“We hopen dat de betrokken werken in de beste omstandigheden zullen kunnen worden uitgevoerd en zwel uw verwachtingen als die van de reizigers uit uw streek zullen inlossen”, aldus Fraçois Bellot, minister van Mobiliteit.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond