Search

Moving Baasrode stuurt 7 teams naar BK Rope Skipping in Sint-Gillis

Moving Baasrode

moving baasrode

Baasrode – Niet minder dan 7 teams rope skippers van Moving Baasrode zijn geselecteerd voor het Belgisch Kampioenschap. In de provinciale kampioenschappen het voorbije weekend in Ronse konden 5 seniorenteams zich selecteren bij de top 10 zodat zij mogen meedingen aan het Belgisch kampioenschap. Ook bij de beloften toverden het mixed team en het meisjesteam zich bij de top 7 waardoor ook zij naar het Belgisch kampioenschap mogen.

Het Belgisch Kampioenschap vindt plaats op 24 en 25 maart in de sporthal van Sint-Gillis. Zaterdag komen alle meisjesteams aan bod, op zondag de mixed teams. Het wordt alvast een harde, spannende strijd om een ticket te veroveren naar Shanghai waar het Wereldkampioenschap rope skipping zal doorgaan.

Alvast een dikke proficiat aan Moving Baasrode voor het uitzonderlijk hoog aantal geselecteerde skippers!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van