Peter De Leeuw wordt adjunct-directeur intercommunales DDS en Verko

0

Dendermonde – Peter De Leeuw wordt adjunct-directeur aangesteld als nieuwe adjunct-directeur van DDS en Verko. Hij zal deze nieuwe opdracht combineren met zijn huidige taak als afdelingshoofd Financiën, Personeel en ICT.

“De raden van bestuur van DDS en Verko hebben Peter De Leeuw (49) aangesteld als nieuwe adjunct-directeur van beide intercommunales. Als afdelingshoofd Financiën, Personeel en ICT zet hij al sinds 2016 mee zijn schouders onder het financieel beleid en personeelsbeleid van beide organisaties”, aldus woordvoerder Anika Buyst.

Peter De Leeuw, adjunct-directeur DDS en Verko: “Het is mijn ambitie om met het hele team te streven naar een verdere groei van DDS en Verko, zodat onze leden-gemeenten, gezinnen en bedrijven kunnen blijven genieten van de betaalbare dienstverlening die DDS en Verko hen bieden op het vlak van welvaart in de regio Dendermonde-Wetteren. We willen ons blijven inzetten voor een gezonde regio waar het aangenaam is voor gezinnen om te leven en voor bedrijven om te ondernemen.”

“Na twee jaar is er dus opnieuw een duidelijke rechterhand en klankbord van algemeen directeur Kris Verwaeren die mee de strategie van beide organisaties intern en extern zal moeten uitdragen”, aldus Anika Buyst.