Dansgroep Nele pakt uit met dansgala

dansgroep nele uit grembergen

Dansgroep Nele organiseert haar jaarlijks dansgala op 6, 7 en 8 april. “Dit jaar speelt het verhaal zich af in de feeërieke omgeving van een park en kreeg het de toepasselijke naam ‘A Walk in the Park’. We serveren opnieuw een uitdagende mix van klassieke, hedendaagse, populaire en hiphop muziek, uitgewerkt in prachtige choreografieën”, aldus Raf Casier van Dansgroep Nele. “Aanstekelijke dansmoves, gevarieerde ritmes en een indrukwekkende klank- en lichtshow zorgen voor een onvergetelijke avond.” Het dansgala vindt plaats in de gemeenteschool aan de Rootjensweg in Grembergen.

Meer informatie: www.dansgroepnele.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven