Zoek

Groenmarkt Tuinhier in Oudegem

tuinhier oudegem

Zondag 8 april van 9 tot 17 uur kan je naar de Groenmarkt Tuinhier in Oudegem. “Het Kerkplein, de Hofstraat en de tuin van de oude pastorie worden die dag omgetoverd tot een oase van groen waarbij iedereen met groene vingers inspiratie kan opdoen om thuis nieuwe creaties uit te voeren”, zegt Dennis Van Havere van Tuinhier. “Werkelijk iedere vorm van tuinieren komt aan bod: Bonsai, kruiden, vaste planten, éénjarigen, heesters, sier- en fruitbomen, rozen, sierkippen, bio-producten, ornamenten en grasmaaiers. Er zijn 40 standhouders en een cavabar.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van