Zoek

De nonnen van Navarone

de nonnen van navarone

Toneelgezelschap De Leeuwerckenaers presenteert op 20, 21, 27 en 28 april het stuk ‘De nonnen van Navarone’ in de HeHaschool in Sint-Gillis. In het klooster van de nonnen van Navarone lijkt het leven zijn gewone gangetje te gaan. De vier nonnen en één novice zorgen voor het klooster, voor mekaar en voor zichzelf. Het leven is goed zo en niets lijkt daar verandering in te kunnen brengen. Alhoewel … Op het podium komen Marijke Baten, Monique Veyt, Rani De Vis, Annelies Van Geyte, Tajana Bosman, Branko Dehertogh en Joris Moens.

Meer informatie: www.de-leeuwerckenaers.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van