De nonnen van Navarone

de nonnen van navarone

Toneelgezelschap De Leeuwerckenaers presenteert op 20, 21, 27 en 28 april het stuk ‘De nonnen van Navarone’ in de HeHaschool in Sint-Gillis. In het klooster van de nonnen van Navarone lijkt het leven zijn gewone gangetje te gaan. De vier nonnen en één novice zorgen voor het klooster, voor mekaar en voor zichzelf. Het leven is goed zo en niets lijkt daar verandering in te kunnen brengen. Alhoewel … Op het podium komen Marijke Baten, Monique Veyt, Rani De Vis, Annelies Van Geyte, Tajana Bosman, Branko Dehertogh en Joris Moens.

Meer informatie: www.de-leeuwerckenaers.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,