Jong Sint-Gillis organiseert info-avond voor nieuwe spelers

Jong Sint-Gillis organiseert op woensdag 11 april om 20.00 uur een info-avond voor spelers die geïnteresseerd zijn om volgend jaar bij de club te spelen.

“Met 130 jeugdspelers en 11 ploegen in competitie heeft Jong Sint-Gillis zijn start niet gemist. De club wil zich onderscheiden met een kwalitatief hoogstaande jeugdwerking op en om het kunstgrasveld op de sportsite in de Van Langenhovestraat”, aldus de club in een mededeling.

“Met het oog op de verdere uitbouw van de club zijn nieuwe spelers in de verschillende leeftijdscategorieën (U5 – U17) van harte welkom. Om geïnteresseerde spelers en hun ouders wegwijs te maken in de visie en de werking van de nieuwe club, organiseert de club een info-avond op de terreinen van FC Moerstraat aan de Coensbroekwegel in Sint-Gillis-Dendermonde.”

Meer informatie via info@jongsintgillis.be of op www.jongsintgillis.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven