Jong Sint-Gillis organiseert info-avond voor nieuwe spelers

0

Jong Sint-Gillis organiseert op woensdag 11 april om 20.00 uur een info-avond voor spelers die geïnteresseerd zijn om volgend jaar bij de club te spelen.

“Met 130 jeugdspelers en 11 ploegen in competitie heeft Jong Sint-Gillis zijn start niet gemist. De club wil zich onderscheiden met een kwalitatief hoogstaande jeugdwerking op en om het kunstgrasveld op de sportsite in de Van Langenhovestraat”, aldus de club in een mededeling.


“Met het oog op de verdere uitbouw van de club zijn nieuwe spelers in de verschillende leeftijdscategorieën (U5 – U17) van harte welkom. Om geïnteresseerde spelers en hun ouders wegwijs te maken in de visie en de werking van de nieuwe club, organiseert de club een info-avond op de terreinen van FC Moerstraat aan de Coensbroekwegel in Sint-Gillis-Dendermonde.”

Meer informatie via info@jongsintgillis.be of op www.jongsintgillis.be.