“Moederdag ook voor de mama’s van De Tondeldoos”

0

Vrouw & Maatschappij Dendermonde zet op moederdag ook mama's uit kansarme(re) gezinnen in de bloemetjes.

Vandaag vieren we mama! “Helaas zal niet iedere mama een even leuke moederdag beleven”, aldus Nele Cleemput en Ann Pauwels van Vrouw & Maatschappij Dendermonde. De vereniging besliste daarom om naast haar jaarlijkse inzamelactie van schoolmateriaal en kerstdecoratie, nu graag verzorgingsproducten in te zamelen voor de mama’s van Kinderfonds De Tondeldoos.

“We zijn heel dankbaar dat zovele gulle gevers zo talrijk verzorgingsproducten hebben binnengebracht. Ook van de Dendermondse middenstand en bedrijven uit de regio mochten wij mooie pakketten ontvangen. Wij zijn blij dat wij kunnen bijdragen aan een leuke moederdag voor de mama’s van de gezinnen van De Tondeldoos”, aldus Nele en Ann.